Farmaceut til Nykøbing F Svane Apotek

Da vores ene farmaceut har fået nyt job i industrien, så søger vi en farmaceut med tiltrædelse hurtigst muligt.

Dit arbejde vil blive tilrettelagt efter dine kompetencer og interesser, men vi søger en farmaceut, som elsker de gode kundeekspeditioner, som vil bidrage til at løfte klinisk farmaci helt ud i skranken, som elsker medicinsamtaler og er behandlerfarmaceut. Arbejdet med vores kvalitet har høj prioritet og du må meget gerne have erfaring herfra. Vi lægger vægt på dine samarbejdsevner, ansvarlighed, fleksibilitet, selvstændighed, omhyggelighed og evne til at bevare et overblik. Du vil indgå i et tæt samarbejde og sparring med apotekets anden farmaceut, som har fokus på kompetenceudvikling.

Du skal have overskud til vores kunder, til at være en god og fleksibel kollega og gerne bidrage med positiv energi og smil. Du skal være mødestabil, robust og kan arbejde med mange bolde i luften.

Vi er et forholdsvis ungt team. Du vil få gode kollegaer, for hvem, den gode stemning på apoteket er afgørende. Vi går ikke i vejen for en omgang kærlig ”apotekshumor” og det gode arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv – det arbejder vi på – hver dag.

Vi er akkrediteret efter DDKM, bruger Cito og elsker teknologi – robotteknologi og Ipads. Vi har internethandel på dinapoteker.dk, er på Facebook og Instagram og så er vi en del af Pharma+. Vi har ”Flyvende morgenmad”, så hvis du ikke nåede morgenmaden, så spiser du den hos os – og ofte er det nybagte boller. Vi holder julefrokost og sommerfest og alle store og små begivenheder fejres – og det gerne med kage.
Vi foreslår et månedligt timeantal mellem 100-140 timer. I først omgang tilbydes et vikariat på 6 mdr. men hvis vi finder den helt rigtige kandidat, så kan en fast stilling sagtens komme på tale. Vi har farmaceutbemanding fra kl. 9-18 på hverdage og lørdage 9-16. Apoteket har C-vagtordning, som varetages af farmakonomer.

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte apoteker Betina Kjær Hansen. Send din ansøgning på mail: bkh@apoteket.dk. Samtaler vil kunne foregå om aftenen og/eller weekender. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kontaktoplysninger er: Nykøbing F. Svane Apotek, Slotsbryggen 1-3, 4800 Nykøbing F. Telefon 54850622.