VIL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?
– Nykøbing F Svane Apotek søger farmakonomer

Vi søger dynamiske og engagerede farmakonomer, som virkelig har lyst til apoteksjobbet. Tiltrædelse pr. 1 marts eller efter aftale. Der er tale om flere faste stillinger samt et barselvikariat.

Du skal have overskud til vores kunder, overskud til at være en god og fleksibel kollega og du skal have overskud til, at udvikle og vedligeholde dine faglige kompetencer. Men endnu mere, du skal have overskud til, at bidrage med positiv energi, smil og engagement i hverdagen. Dit arbejde vil blive tilrettet dine kompetencer og interesser, men vi søger farmakonomer, som elsker de ”fede” kundeekspeditioner, arbejder effektivt også under pressede situationer, elsker rekrutteringen til medicinsamtaler og endelig farmakonomer, som elsker klinisk farmaci i skrankehøjde.

Vi er et forholdsvis ungt team og du vil få mange gode kollegaer, for hvem, den gode stemning på apoteket er afgørende: Vi går ikke i vejen for en god omgang kærlig ”apotekshumor” og vi griner meget med hinanden. Det gode arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv og vi arbejder hver dag i overensstemmelse med vores værdier: ”Smil til hinanden, Spørg efter hjælp og Snak med hinanden” – 3 simple retningslinjer, som giver mening i en travl hverdag. Vores mål er, at blive Lolland Falsters bedste arbejdsplads og det kan vi kun, hvis vi arbejder på samme hold.

Vi er akkrediteret efter DDKM version 3, bruger CITO og elsker teknologi – robotteknologi og iPads. Alle fastansatte får udleveret en iPad til arbejdsmæssigt brug – det synes vi giver god mening. Vi har internethandel (www.dinapoteker.dk), er på Facebook og Instagram og så er vi en del af Pharma+. Vi har ”Flyvende morgenmad”, så hvis du ikke nåede morgenmaden, så spiser du den hos os – og ofte er det frisk hjemmebagt surdejsbrød. Vi afholder julefrokost og sommerfest og alle store og små begivenheder fejres – og det gerne med kage.

Vi tilbyder et månedligt timeantal mellem 150-160 timer, men vi er fleksible. Du skal indgå i apotekets vagtordning (Vagtordning C) på lige fod med de andre farmakonomer. Skema og vagter fordeles retfærdigt med respekt for individuelle hensyn i det omfang, det er muligt. Vores vagtåbningstider indgå som en del af vores almindelige åbningstider, hvorfor vi har åben mandag til fredag fra 8-19, lørdag fra 8-18 og søn- og helligdage fra 10-13.

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte Apoteker Betina Kjær Hansen på mobil 22418133 og/eller på mail bkh@apoteket.dk eller souschef Louise Munk Rasmussen på mail 136lr@apoteket.dk. TR Monique Hansen vil også stå til rådighed og kan kontaktes på mail 136mh@apoteket.dk.

Vi modtager løbende ansøgninger i forhold til ansættelsestidspunktet. Vi har følgende deadlines:
Ved tiltrædelse 1. marts 2020: Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 27. januar 2020 kl 12.00.

Ved tiltrædelse 1. april 2020 eller senere: Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 10. februar 2020 kl 12.00. Men send gerne din ansøgning før, da vi løbende ansætter kvalificerede medarbejdere.

Ansøgningen mailes til Apoteker Betina Kjær Hansen på bkh@apoteket.dk. Samtaler afvikles helt frem til månedsskiftet og samtalerne vil kunne foregå om aftenen og/eller weekender. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kontaktoplysninger er:
Nykøbing F. Svane Apotek, Slotsbryggen 1-3, 4800 Nykøbing F. Telefon 54850622.