Ledige stillinger

Vi søger to farmakonomer – mulighed for kun at arbejde hver 4. weekend.

Da vi har brug for flere hænder, søger vi to farmakonomer, som vil være med til at servicere vores kunder. Det er vigtigt for os, at I gerne vil være gode og fleksible kollegaer, og at I er engageret og ønsker at udvikle apoteket. Vi forventer, at I bidrager med god energi, smil og engagement i hverdagen. Arbejdet bliver tilrettet efter jeres kompetencer og interesser, men vi har fokus på sundhedsydelser, TPI, medicinsamtaler mm, så her kan I bare give den gas.

Vi er et team af både “gamle” og “unge” farmakonomer og I vil få nogle gode kollegaer, for hvem den gode stemning på apoteket er afgørende: Vi går ikke i vejen for en omgang kærlig ”apotekshumor”, og vi griner gerne med hinanden. Det gode arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv, og vi tilstræber hver dag at arbejde i overensstemmelse med vores værdier: ”Smil til hinanden, Spørg efter hjælp og Snak med hinanden” – 3 simple retningslinjer, som giver mening i en travl hverdag. Vores mål er, at blive Lolland Falsters bedste arbejdsplads, og det kan vi kun blive, hvis vi arbejder på samme hold.

Vi er akkrediteret efter DDKM version 3, bruger CITO og elsker teknologi – især robotteknologi. Vi har internethandel (www.dinapoteker.dk), er på Facebook og Instagram og så er vi en del af Pharma+.  Vi afholder julefrokost og sommerfest, og alle store og små begivenheder fejres – og det gerne med kage.

Vi tilbyder et månedligt timeantal mellem 130-160 timer men vi hører gerne, hvad dit ønske-timetal er. Du skal indgå i apotekets vagtordning (Vagtordning C) på lige fod med andre farmakonomer. Alle vagter besættes at minimum to udlærte farmakonomer, så du aldrig er på vagt alene. Skema og vagter fordeles retfærdigt, og vi bestræber os på at tage hensyn til det individuelle behov for at gå tidligt og have bestemte fridage. Vi gør os altid umage for, at få balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Du får et fast vagtskema, fast arbejdssted og et forudsigeligt arbejdsskema. Det er sjældent at vi har behov for akut at ændre i arbejdsskemaet. Vores vagtåbningstider indgår som en del af vores almindelige åbningstider, hvorfor vi har åben mandag til fredag fra 8-19, lørdag fra 8-18 og søn- og helligdage fra 10-13.

Har du spørgsmål til stillingerne, så er du velkommen til at kontakte farmakonom Signe på mail 136sn@apoteket.dk
Ansøgning og CV sendes til apoteker Betina Kjær Hansen på mail: bkh@apoteket.dk

Ansøgningsfrist
D. 23. maj 2022 kl. 12.00 ved tiltrædelse pr 1. juli. 2022 ellers efter aftale.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kontaktoplysninger er:
Nykøbing F. Svane Apotek,
Slotsbryggen 1-3,
4800 Nykøbing F.

Telefon 54850622.

Vi søger en farmaceut, som vil være med til at løfte vores faglige niveau!

Vi søger en farmaceut, som vil være med til at løfte vores faglige niveau ved at indgå i vores daglige arbejde og medvirke til at udvikle vores apotek.

Hvilken profil søger vi?
Vi søger en sød og imødekommende kollega, som trives med travlhed på apoteket og som er bekendt med arbejdets rammer. Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, er bekendt med lovgivningen, og at du kan arbejde selvstændigt. Vi søger en person, som hviler i sig selv, og som er hjælpsom, fleksibel og har let til grin. Vi lægger vægt på dine samarbejdsevner,  din ansvarlighed, din omhyggelighed og at du har gennemslagskraft. Du skal dertil have stærke kommunikationsevner både i skrift og i tale.

Hvad skal du arbejde med?
Dine daglige arbejdsopgaver vil naturligvis omfatte dialogen med kunder, kollegaer, vores elever og andre eksterne faggrupper. Der er mange opgaver som kræver stor omhyggelighed og megen selvstændighed, da vi vægter at dit arbejde er af høj kvalitet. Hertil kommer arbejdet med de sundhedsfaglige kampagner, kompetenceudvikling og vi foreventer, at du er en aktiv spiller i implementering af nye forretningsområder. Vi har også brug for, at du bidrager til at løfte vores klinisk farmaci, styrke vores medicinsamtaler og tilbyde farmaceutordinationer. Med andre ord: Skabe faglighed i skrankehøjde – der hvor det giver mening.

Hvad har vi fokus på?
Vi er et forholdsvis nyt team. Dine kollegaer vil derfor både være nyuddannede, erfarende, elever, chauffører og ungarbejdere. Vi holder meget af hverdagen, men vi inspireres af nytænkning og udvikling. Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø, hvor du har stor indflydelse på dit arbejdsskema, dine arbejdsopgaver og faste arbejdssteder. Du vil få gode kollegaer, for hvem, den gode stemning på apoteket er afgørende, og vi er meget bevidste om, at det gode arbejdsmiljø ikke kommer af sig selv. Vi ser det som et fælles ansvar – både som gruppe og som individ.

Hvem er dine kollegaer?
Du vil få en super dygtig farmaceutkollega, som især har fokus på kvalitetsarbejdet og dosisdispensering. Sammen skal I styrke apotekets faglige profil. Vi er derudover ca.14 ansatte og snart også to nye elever. Vi har en filial 6 km fra hovedapoteket. Vi er akkrediteret efter DDKM, bruger CITO og har netop installeret ny robot som erstatning for de to gamle. Vi er aktive online via dinapoteker.dk, og vi er synlige på diverse sociale medier. Netop nu er vi i proces med etablering af helt nye personalefaciliteter med nyt køkken og et stort opholdsrum med lounge stemning. Vi holder julefrokost og sommerfest og alle store og små begivenheder fejres – og det gerne med kage (surprise!).
Endelig vi en del af det stærke Pharma+ netværk, som vi bidrager til med bla. videns- og erfaringsudveksling.

Lidt om det praktiske
Vi tilbyder et månedligt timeantal mellem 110-140 timer, men vi er fleksible. Vi har farmaceutbemanding fra kl. 9-18 på hverdage og fra kl.9-16 på lørdage. Der arbejdes på en plan således, at du kun arbejder hver 4. lørdag og det håber vi kan lykkes. Apoteket har C-vagtordning, som varetages af farmakonomer. Tiltrædelse gerne 1. juli eller efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte apoteker Betina Kjær Hansen.

Er du vores nye kollega?
Send din ansøgning på mail: bkh@apoteket.dk.
Samtaler vil foregå om aftenen og/eller weekender.
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Ansøgningsfrist d. 27. maj 2022.
Vi glæder os allerede til at læse din ansøgning.

Vores kontaktoplysninger er:
Nykøbing F. Svane Apotek,
Slotsbryggen 1-3,
4800 Nykøbing F.

Telefon 54850622.