Nykøbing F. Svane Apotek søger logistikansvarlig

Er du farmakonom og trives du med afvekslende arbejdsopgaver, et fast skema, en synlig ledelse og arbejdsweekend hver 4. uge? Så kan du blive vores nye kollega! Vi søger nu en farmakonom, som kan agere logistikansvarlig. Du skal derfor gerne have flair for forsendelsesopgaver og kunne levere en fantastisk kundeservice. 

Nykøbing F. Svane Apotek er et innovativt apotek med et stærkt fællesskab, hvor der er rum til god apoteks-humor. Vi er akkrediteret efter DDKM version 3, vi bruger CITO, og vi værdsætter teknologi – især robotteknologi. Vi har en ny robot (Svend Tveskæg) som bliver din nye kollega også.  Vi har internethandel via www.dinapoteker.dk/nykobeingf, og vi værner om vores tilstedeværelse på de sociale medier. Vi er også en del af Pharma+

Vores apotek har to afdelinger, hvoraf din primære arbejdsplads vil være på Slotsbryggen 1 – 3, 4800 Nykøbing Falster. Enkelte korte dage i vores filial Guldborgsund Svane Apotek (3 km fra hoved-apoteket) kan forekomme.

“Uden mad og drikke dur helten ikke”

Vi tilbyder en fast stilling og et månedligt timeantal på 145 -160 timer – men vi er fleksible. Vi sikrer, at du arbejder efter et fast og forudsigeligt skema, som planlægges i samarbejde med dig. Du arbejder kun hver 4 lørdag og indgår i vores faste vagtteam (vi har vagt C). Ved klokken 19- vagter sørger vi for din aftensmad fra den lokale smørrebrødsforretning og de laver gode og sunde retter. Vagter i forbindelse med helligdage og højtider fordeles ligeligt blandt personalet og typisk har du kun en vagt i forbindelse med højtiderne. Det synes vi er mest fair.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af logistikopgaver men du skal også gerne indgå i vores forsendelse. Da vi har rotation, så er skrankearbejde naturligvis en del af dine arbejdsopgaver. Vi ønsker dog at tilrettelægge din arbejdsdag og dine arbejdsopgaver i samarbejde med dig, så vi kan matche dine kompetencer og interesser.

Vi sikrer dig naturligvis en hverdag med rum til personlig og faglig udvikling.

Vores nye kollega skal gerne kunne …

Vi forventer at du

  • er uddannet Farmakonom
  • har solid erfaring med logistikarbejde – og gerne i CITO systemet
  • trives med travlhed i perioder
  • kan håndtere at have mange bolde i luften i løbet af en arbejdsdag
  • kan levere en fantastisk kundeservice
  • er imødekommende overfor kunder såvel som kollegaer
  • er fortrolig med brugen af IT
  • værdsætter den gode tone, det gode arbejdsmiljø og bidrager positiv hertil

Det vigtigste er, at du har en stor ansvarsfølelse, er organiseret af natur, og at du har en stor interesse for at arbejde med logistik. Vi forventer at du deltager i apotekets vagtordning på lige fod som kollegaerne.

 Send os en ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Betina Kjær Hansen på e-mail: bkh@apoteket.dk.

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores nye logistikansvarlige, så send en ansøgning og dit CV til apoteker Betina Kjær Hansen på e-mail: bkh@apoteket.dk.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.
Opstart efter aftale.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vores kontaktoplysninger er:

Nykøbing F. Svane Apotek,
Slotsbryggen 1-3, 4800 Nykøbing F.
Telefon 54850622.